slider - fppg

Membri

banner pagina oferta membri ro - fppg

Industria energetică generează propseritate societății, contribuind necontenit la confortul și productivitatea fiecăruia dintre noi. Federația Patronală Petrol și Gaze susține dezvoltarea și funcționarea economiei sănătoase cu ajutorul membrilor săi. Astfel, prin reprezentativitatea dobândită la nivelul sectorului de activitate ”energie, petrol, gaze și minerit energetic”, Federația este compusă din două organizații patronale ce reprezintă aproximativ 20.200 de salariați.

Organizația Patronala Petrogaz

Membru fondator al Federației Patronale Petrol și Gaze, Oranizația Petrogaz a fost înființată la nivelul ramurii energie electrică, termică, petrol şi gaze, în baza prevederilor Legii patronatelor nr. 356/2001 şi a statului propriu la data de 14.01.1992, potrivit Sentinţei Civile nr.21 pronunţată în şedinţă publică de Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Viziunea Petrogaz este să devină o organizaţie patronală de prestigiu, reprezentativă pe plan intern pentru sectorul energetic şi partener activ, pe plan extern, pentru organizaţiile internaţionale consolidând structura FPPG.

Organizația Patronală Gaz

Constituită în baza prevederilor Legii Dialogului Social nr.62/2011 prin voința liber exprimată a membrilor fondatori, Organizația Patronală Gaz reprezintă o entitate autonomă, fără carcater politic. Înființată ca persoană juridică de drept privat la data de 9.10.2012 potrivit Sentinței Civile nr. 1760 pronunțată în ședința public a Judecătoriei Sector 1 București, organizația patronală declară scopul de concentrare a activității în vederea elaborării și implementării regulilor privind concurența de piață în rândul agenților economici din domeniul gazelor naturale, al energiei și al petrolului.

 
logo conpet - fppg
logo habau - fppg
omv petrom - fppg
logo stimpex - fppg
logo nou romgaz partener fppg
logo parteneri transgaz - fppg
logo parteneri depogaz - fppg
expert petroleum logo - fppg
amromco logo - fppg
logo partener hunt oil - fppg
logo bsog membru - fppg
logo stratum membru - fppg
© Copyright - FPPG
X