martie, 2019

05maralldayŞedinţă de Guvern: Executivul va completa Legea referitoare la internship

Descriere

Şedinţă de Guvern: Executivul va completa Legea referitoare la internship

Prin proiectul de OUG se reglementează modalitatea de continuare a organizării Programului oficial de internship al Guvernului României de către Secretariatul General al Guvernului, program care se va desfăşura atât la nivelul aparatului de lucru al Executivului, cât şi la nivelul ministerelor şi instituţiilor administraţiei publice centrale, care vor avea calitatea de organizaţie-gazdă.

Sursa: Agepres

Dezbatrea moțiunii simple pe justiție – Cdep

PNL şi USR au depus în plenul Camerei Deputaţilor, pe 20 februarie, moţiunea simplă pe Justiţie. „PNL a depus moţiunea simplă pe Justiţie, care a fost semnată şi de colegii noştri de la USR. Este o moţiune prin care vă solicităm să încetaţi războiul murdar împotriva Justiţiei. Are şi un titlu elocvent – ‘Tudorel Toader şi PSD – ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie”, Ioan Cupșa (PNL)

Sursa: Agerpres

(Facebook) Tăriceanu comentează candidatura sa le prezidențiale

Decizia privind candidatura mea la Preşedinţia României nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv şi alte instituţii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român. Remarc o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din zone aflate în afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi Statele Unite”.

Sursa: Agepres

Subiect: Manipulare media/ fake-news

Lia Olguța Vasilescu – 4 refuzuri – 3 funcții

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că va ocupa funcţiile de consilier onorific pe transporturi al premierului Viorica Dăncilă, purtător de cuvânt al PSD, secretar al Camerei Deputaţilor.

Sursa: Agepres

ENERGIE

ANRE a sesizat Consiliul Concurenței că OMV Petrom și Romgaz nu pun pe piață toate cantățile de gaze disponibile

Sursa: Profit

Data

All Day (Marti)

Locatie

Bucharest

© Copyright - FPPG
X