daniel apostol rra - fppg

Cele mai importante proiecte propuse de FPPG

Reprezentantii industriei de petrol și gaze propun Guvernului și Parlamentului câteva măsuri care ar putea reduce pierderile economice și ar favoriza relansarea economică mai rapidă după finalizarea pandemiei.

Cele mai importante proiecte propuse de FPPG vizează exploatările de la Marea Neagră, eficientizarea energetică a clădirilor, dar și respectarea calendarului de liberalizare a prețului gazelor naturale de la 1 iunie 2020. Daniel Apostol, Directorul de Relații Externe al FPPG, a avut o intervenție pe acest subiect la Radio România Actualități:

„Relansarea economică de care avem absolută nevoie (…) se poate face și prin proiecte la scară largă, cum ar fi investițiile de la Marea Neagră. Avem o nevoie urgentă de a modifica, astfel, Legea Offshore în vederea clarificării clauzei de stabilitate.”

Apelul FPPG vine pe fundalul anunțurilor făcute de diversele instituții de audit și prognoză care atrag atenția certitudinii recesiunii la nivel global. Întregul reportaj Radio România Actualități poate fi ascultat mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *