aprilie, 2019

12apralldayALDE explica neprezentarea la discutiile despre justitie

Descriere

ALDE explica neprezentarea la discutiile despre justitie

In opinia presedintelui Senatului, președintele Romaniei nu a făcut o consultare. El a invitat partidele ca să le spună că s-a hotărât să facă un referendum. Pentru treaba asta nu trebuia să ne cheme la Cotroceni, putea să facă o declaraţie de presă. Și cu asta încheiam toată tevatura. Însă această modalitate de a proceda m-a convins că de fapt referendumul nu este izvorât din dorinţa sinceră, intimă, a preşedintelui de a consulta cetăţenii României pe o problemă legată de domeniul justitiţiei, ci mai degrabă o modalitate de a interveni de pe acum în campania electorală prezidenţială care este la finele anului și să aibă un motiv pentru a intervenit în această dezbatere publică.

Sursa: Hotnews

Mitingul PSD de la Craiova

Liviu Dragnea continua, in discursul sustinut la mitingul organizat la Craiova, atacul impotriva eu si a companiilor cu capital strain acuzandu-ule pe acestea din urma ca sustin protestele impotriva coalitiei de gurvernare.

Sursa: Hotnews

Alianța USR-PLUS cere Autorității Electorale să asigure accesul persoanelor cu dizabilități la votul din 26 mai

Sursa: Hotnews

PSD si UDMR de acord cu referendumul pe tema justitiei

Dupa consultarile initiate pe tema referendumului, PSD sustine ca Parlamentul va aviza favorabil cererea presedintelui de a organiza referendumul. Klaus Iohannis s-a consultat vineri cu delegaţia PSD pe tema situaţiei din Justiţie. Delegaţia Partidului Social Democrat a fost formată din Eugen Nicolicea şi foştii deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean. UDMR sustine ideea si a decalrat ca isi indeamna electoratul sa participe la vot. ALDE sunt singurii care au refuzat sa participe.

Sursa: Hotnews

Data

All Day (Vineri)

Locatie

Bucharest

© Copyright - FPPG
X