martie, 2019

10maralldayAtacurile opozitie referitoare la consecintele OUG114

Descriere

Atacurile opozitie referitoare la consecintele OUG114

Florin Cîțu susține că ”Acesta este planul pe care il implementeaza Dragnea la ordin. SUPRATAXAREA economiei in plina criza economica este dovada ca acesti oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atat de prost. Cu economia in colaps Dragnea va cere masuri economice de “forta majora”. Astfel pot sa justificie nationalizari, vanzari de active ieftine pentru rusis si chinezi, anularea unor contracte de privatizare in domeniile de “importanta strategica”.Andrei Caramitru susține că ”e nevoie de o ancheta de tip “Mueller” în România – care să ii arunce in închisoare pentru 20 de ani pe toți care au colaborat cu Rusia în destructurarea Statului Român”. Și Ludovic Orban, președintele PNL, a sugerat un amestec străin în deciziile guvernului

Sursa: G4media

Fondurile (FNDI) destinate investițiilor interne cad pradă corupției

Proiectul de HG prevede că Fondul va putea privatiza companiile pe care le deține fără să respecte legislația internă care cere un grad ridicat de transparență în cazul privatizărilor.

Sursa: G4media

Dragnea: În săptămâna care începe pe 18 martie, PSD-ALDE și Guvernul vor discuta „o eventuală ordonanță, care să completeze ordonanța 114”

Sursa: Profit

Data

All Day (Duminica)

Locatie

Bucharest

© Copyright - FPPG
X