martie, 2019

26maralldayConsiliului Concurenței: Eliminarea taxei de 2% pentru producătorii de energie pe cărbune ridică suspiciuni privind un ajutor de stat

Descriere

Consiliului Concurenței: Eliminarea taxei de 2% pentru producătorii de energie pe cărbune ridică suspiciuni privind un ajutor de stat

Ministerul Energiei Anton Anton a anunțat marți că taxa de 2% pentru producătorii de energie pe bază de cărbune va fi eliminată din prevederile controversatei OUG 114/2018, iar în acest sens are și aviz de la Consiliul Concurenței. Ceea ce a omis ministrul să spună e că acest aviz nu este favorabil. Mai exact, Consiliul Concurenței consideră că ar fi o măsură care „ridică suspiciuni privind acordarea unui ajutor de stat pentru producătorii de energie pe bază de cărbune”

Sursa: Hotnews

Vicepreşedintele ANRE, Henorel Soreaţă, a demisionat

Sursa: Bursa

Dacian Cioloş deschide lista alianţei pentru europarlamentare

Astăzi facem un pas în plus pentru a scăpa România de hoţie şi de penali şi pentru a reîncepe drumul României spre Europa, spre democraţie adevărată şi spre bunăstare. Facem lucrul acesta cu ajutorul a peste 500.000 de români pe care i-am întâlnit în aceste ultime săptămâni mergând pe stradă peste tot în ţară. Preşedintele USR, Dan Barna, a precizat că semnăturile sunt adunate ”de la oameni care vor o Românie fără penali şi fără hoţie”.

Sursa: Agerpres

Cooperare economica si Parteneriat strategic – USA

Premierul Viorica Dăncilă a avut, cu ocazia vizitei efectuate în Statele Unite ale Americii, o întrevedere cu secretarul pentru Comerţ, Wilbur Ross, prim-ministrul român subliniind importanţa consolidării cooperării economice ca parte a Parteneriatului Strategic dintre cele două ţări. În cadrul întrevederii au fost menţionate succesele înregistrate de Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene în mai multe dosare importante pentru dezvoltarea mediului de afaceri, referitoare la sectoarele energie, digitalizare şi finanţe, cei doi oficiali apreciind că noile reglementări vor contribui la creşterea relaţiilor economice dintre Statele Unite ale Americii şi Uniunea Europeană.

Sursa: Agerpres

Data

All Day (Marti)

Locatie

Bucharest

© Copyright - FPPG
X