martie, 2019

25maralldayDragnea anunta o posibila remaniere guvernamentala

Descriere

Dragnea anunta o posibila remaniere guvernamentala

Preşedintele PSD a precizat că va avea loc o remaniere guvernamentală înainte de alegerile europarlamentare, subliniind că nu crede că miniştrii aflaţi pe lista de candidaţi, cum sunt Rovana Plumb şi Natalia Intotero, trebuie să stea în Guvern până la aceste alegeri.

Sursa: Agerpres

PNL sustine abrogarea OUG 114

Ludovic Orban: Respingem categoric cârpelile puse la cale de habarniştii din acest Guvern care au adoptat ordonanţa 114 şi acum încearcă să peticească această Ordonanţă 114, venind cu o altă ordonanţă de urgenţă despre care nimeni nu ştie nimic, care nu a fost supusă dezbaterii publice, în care totul se face exact cum s-a făcut în cazul Ordonanţei 114 pe şestache, în secret, fără niciun fel de dezbatere publică. Nu puteţi cârpi Ordonanţa 114. Nu există decât o singură soluţie – abrogarea în integralitate a Ordonanţei 114.

Sursa: Agepres

Lobby in favoarea descentralizarii

Klaus Iohannis: despre descentralizare – fiindcă fără ea anumite lucruri se rezolvă greu – am tot vorbit. Culmea este că cei cu care am vorbit acum câţiva ani şi care au fost foarte vocali ar avea acum pâinea şi cuţitul, doar că le-au încuiat în dulap. Nici nu se mai vorbeşte în actuala guvernare despre descentralizare. Mie, cel puţin, mi se pare foarte ciudat, fiindcă fără o descentralizare reală, care e dusă până la sfârşit, nu veţi mai avea instrumentele pentru a răspunde cetăţenilor. Deci, aici cred că e cazul să revenim la un lobby foarte intens şi să vedem ce se poate face pe descentralizare. Acesta a mai susţinut că în prezent guvernanţii trec „cu lejeritate peste opinia administraţiei publice” atunci când iau decizia adoptării diferitelor ordonanţe.

Sursa: Agepres

Guvern opereaza in mod  netransparent

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat luni Guvernul, susţinând că lucrează netransparent şi adoptă diverse ordonanţe de urgenţă fără consultări cu cei vizaţi de legislaţie şi cu specialiştii din domeniu.

Sursa: Agerpres

Data

All Day (Luni)

Locatie

Bucharest

© Copyright - FPPG
X